Támogass minket a jövedelemadód 2%-ával!
2019-01-18


Mi a 2%-os felajánlás?

A 2%-os támogatási rendszer lehetőséget nyújt arra, hogy jövedelemadónk 2%-ával egy civil szervezet munkáját segítsük. Ezáltal mi döntünk az államnak – kötelezően – befizetett adónk egy részének felhasználásáról.

Miért a 2%-os felajánlás az Areopolis Floorball Sportegyesület és a Black 69 Floorball Team támogatására?

Az egyesület színvonalas programszolgáltatásának fejlesztéséhez szükséges alapok megteremtéséhez – sajnos – nem minden esetben elegendőek a társadalmi szervezetek számára hozzáférhető pályázati alapok. Ezért az államnak kötelezően befizetendő egyéni jövedelemadókból a sportegyesületnek felajánlott 2%-os támogatásokat az egyre népszerűbb városi floorballsport ütemes fejlődéséhez szükséges, színvonalas sportrendezvények megvalósítására fordítjuk. 2019-ben terveink szerint továbbra is floorballkupákat szervezünk Székelyudvarhelyen, melyeket rangos, külföldi bajnokságokban szereplő csapatok részvételével szeretnénk megvalósítani, több sikeres sportág mellett a teremhoki által is a nemzetközi sportélet térképére rögzítve városunkat.

A civil szervezetek munkájának segítésére felajánlott támogatást a népszerű Floorballiskola folytatására, a hatodik idény szervezésére, a program bővítésére és a diákok sportfelszereléseinek beszerzésére is fordítjuk.

Támogassuk 2%-kal a floorball és Székelyudvarhely sportéletének fejlődését, a sportos, egészséges életvitel népszerűsítését!

Az Areopolis Floorball Sportegyesületről és a Black 69 Floorball Teamről bővebben a black69.ro és a facebook.com/AreopolisFloorball, illetve a facebook.com/black69floorball oldalakon olvasható.

A 2%-os támogatással kapcsolatos – a szervezet adataival kitöltött – űrlap innen tölthető le, A 2%-os támogatási rendszerrel kapcsolatos minden egyéb információt az areopolis.floorball@gmail.com címen és a +40 743 691 096 telefonszámon szolgáltatunk.

Az egyesület pontos megnevezése: ASOCIAȚIA SPORTIVĂ AREOPOLIS FLOORBALL
Adóazonosító száma: 31355372
Banki számlaszáma: RO66CECEHR0230RON0442480

Vissza a főoldalra

Whoops, looks like something went wrong.